Hozzávalók
22 dkg Szafi Reform gluténmentes,
szénhidrátcsökkentett palacsinta lisztkeverék
6 tojás
5 dl víz
1 evőkanál Szafi Reform kókuszolaj
1 csipet só
a töltelékhez:
12 dkg darált dió
6 dkg Szafi Reform eritrit por édesítő
10 dkg csökkentett szénhidráttartalmú
baracklekvár
5 dkg cukormentes étcsokoládé
a díszítéshez:
5 dkg cukormentes étcsokoládé
1 teáskanál Szafi Reform kókuszolaj
pár szem egész dió
A tojást, a vizet, a folyékony
kókuszolajat, a sót és a lisztkeveréket kézi habverővel sima tésztává keverjük.
15 percig pihentetjük, majd közepesen forró serpenyőben kb. 15 palacsintát
sütünk belőle.
A darált diót összeforgatjuk az
eritrittel. A csokoládét apróra reszeljük. A palacsintákat egymásra rétegezzük,
közben felváltva megtöltjük a diós édesítővel, a csokoládéval és a
baracklekvárral.
A
díszítéshez az étcsokoládét a kókuszolajjal megolvasztjuk, a tortára
csorgatjuk. Végül a tetejét egész diószemekkel díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése