A diócska sütőformát kakaós tésztával is ki kellett próbálnom. Jelentem így is jelesre vizsgázott. Étcsoki, valamint fehércsokis málnakrémmel töltöttem.
Hozzávalók kb. 36 darabhoz:
1 tojás
5 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
0,5 dl olaj
10 dkg Mester süteményliszt
2 dkg kakaópor
1/4 csomag sütőpor
1 csipet só
A töltéshez:
A csokikrém így készült, mint ennek a macaron-nak a tölteléke
Málnás fehércsoki krém:
10 dkg olvasztott fehércsokoládé
6 dkg málnavelő
A sütéshez:
kevés olaj
Ugyan úgy készült, mint ennél a diócska receptnél. A kakaóport a liszttel együtt adtam a tésztához.
A málnás töltelékhez az olvasztott fehércsokit simára keverjük a málnavelővel. A töltelékeket előre elkészítjük, és hagyjuk kihűlni, mielőtt megtöltjük a süteményeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése