2016. július 16., szombat

Fasírtgolyó (gluténmentes, tejmentes, vegán)

A recept megjelent a Kifőztük júliusi számában.


Hozzávalók
1 csomag Naturbit mediterrán fasírtpor (16 dkg)
1 csomag Naturbit magyaros fasírtpor (16 dkg)

a tálaláshoz:
koktélparadicsom
vegyes zöldsaláta
olívaolaj
citromlé
őrölt bors


A kétféle fasírtport külön-külön, 2-2 dl vízzel simára keverjük. 15 percig állni hagyjuk. A masszákból diónyi golyókat formázunk, forró olajban mindet pirosra sütjük.


A salátát kevés olajjal és citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fasírtgolyókat a salátával és paradicsommal tálaljuk.


Felhasznált alapanyagok: www.kenyersutes.hu

Nincsenek megjegyzések: