2015. január 13., kedd

Krumpligolyó


Rögtön elkészítettem ezt a receptet gluténmentesen, ahogy megláttam a Kifőztük oldalán. Nem kellett csalódnom, nagyon finom lett!


Hozzávalók a gluténmentes elkészítéshez:
40 dkg burgonya
15 dkg sajt
10 dkg gluténmentes liszt (nálam most TAC ropogós lisztkeverék)
1 tojás
1 gerezd fokhagyma
1 tk só
olaj a sütéshez

A krumplit puhára főzzük, áttörjük, összedolgozzuk a többi hozzávalóval, diónyi gombócokat formázunk. Zsemlemorzsába nem forgattam, de így is gyönyörűen megsült a forró olajban.


4 megjegyzés:

Mari Pere írta...

Atyauristen!Ennyi finom kaja!

BAB írta...

:) Bizony! Kipróbálod valamelyiket?

haNa írta...

Én már a Marlenkádat megsütöttem és ezt is ki fogom próbálni! 😊

BAB írta...

Aztán mesélj majd, milyen lett! :)