Hozzávalók:
38 dkg gluténmentes
kakaós keksz
5 dkg porcukor
5 dkg olvasztott vaj
2 evőkanál rum
kb. 2 evőkanál tej
a krémhez:
15 dkg puha vaj
10 dkg porcukor
3 dkg gluténmentes
kókuszreszelék
a formázáshoz:
kb. 2 evőkanál
gluténmentes kókuszreszelék
A kekszet késes
aprítóban finomra őröljük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük. (Annyi
tejet adunk hozzá, hogy gyúrható massza legyen belőle.) Kókuszreszelékkel
megszórt folpackon kb. 1/2 cm vékony téglalappá nyújtjuk. A krém hozzávalóit
simára keverjük, és egyenletesen a kekszes alapra kenjük. Szorosan feltekerjük,
és a fóliába csomagoljuk. Hűtőben tároljuk, majd 1/2 cm-es szeletekre vágva
tálaljuk.
Háttér: http://www.fotohatterek.hu/
Tortatál: http://www.thevintagemarket.eu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése