Hozzávalók
1 kg
pulykamellfilé
20 dkg sajtkrém
1 vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
1 evőkanál
paradicsompüré
1 teáskanál házi
paprikakrém
1 teáskanál őrölt
pirospaprika
1 evőkanál olaj
45 dkg
fagyasztott vegyes zöldség
20 dkg protein-,
feketebab- vagy gluténmentes tészta
só
frissen őrölt
bors
A pulykamellet
vékony csíkokra vágjuk. A finomra aprított vörös- és fokhagymát kevés olajon
megdinszteljük, majd belekeverjük a pirospaprikát. A húscsíkokat fehéredésig
pirítjuk rajta, kevés vízzel felöntjük. A paradicsompürével, a paprikakrémmel,
sóval, borssal ízesítve puhára pároljuk. Ezután alaposan elkeverjük a
sajtkrémmel, és jól összeforrósítjuk. Közben a fagyasztott zöldségeket olajon,
kevés víz hozzáadásával, enyhén sózva puhára pároljuk. A ragut a zöldségekkel
és a sós vízben kifőzött tésztával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése