Hozzávalók 20 x 25
cm-es tepsihez
8 dkg barna riszliszt
2 dkg kukorica keményítő
4 tojás
2 evőkanál Naturbit
eritrit
3 dkg puha vaj
a krémhez:
25 dkg túró
12 dkg vaj
3 evőkanál Naturbit
eritrit
1 citrom reszelt héja
1/2 citrom frissen
facsart leve
1 kávéskanál
vaníliakivonat
a díszítéshez:
csokoládédísz
(elhagyható)
A tojásfehérjét az
eritrittel kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a vajjal alaposan
kikeverjük, hozzáadjuk a hab 1/3-át és a lisztkeveréket. Összedolgozzuk, végül
beleforgatjuk a maradék tojáshabot is. A sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
170 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
A krém hozzávalóit
alaposan kikeverjük. A piskótát 2 lapba vágjuk, megtöltjük krémmel, a tetejét
krémrózsákkal és csokoládéval díszíthetjük.
Háttér: http://www.fotohatterek.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése