Hozzávalók 16 db-hoz,
20 x 25 cm-es formához
15 dkg gluténmentes almás
müzli-keverék
5 dkg kandírozott vörös áfonya
5 dkg Naturbit
szórókeverék
1 evőkanál chiamag
10 dkg gluténmentes csokoládécsepp
5 dkg vágott dió
10 dkg vaj
10 dkg méz
A vajat a mézzel
megolvasztjuk. A többi hozzávalót összekeverjük, majd a langyos vajas-mézes
keverékbe forgatjuk. A masszát a sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és
alaposan belenyomkodjuk. 150 fokra előmelegített sütőben 1/2 óráig sütjük. Ha
szükséges, még langyosan újból tömörítjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, és csak
ezután szeleteljük.
Háttér: http://www.fotohatterek.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése