Hozzávalók 6 db-hoz
27 dkg Szafi Free ropogós kérgű hajdinás
házikenyér lisztkeverék + kevés a nyújtáshoz
4 dkg frissen facsart citromlé
1 kávéskanál só
3 dl víz
a tetejére:
kb. 1 dkg Szafi Reform kókuszolaj
1 evőkanál szezámmag
A citromlevet és a sót a langyos vízben
feloldjuk, majd hozzáadjuk a lisztkeveréket, és alaposan összedolgozzuk a
tésztát. Lisztkeverékkel szórt munkalapon kb. 1/2 cm vékonyra nyújtjuk, 6
részre vágjuk. A tésztarácsozót enyhén belisztezzük, és végiggörgetjük a
tésztalapok felületén. Mindet széthúzkodjuk (kb. 18 x 18 cm-esre), hogy
hálószerű forma alakuljon ki. Vékonyan lekenjük kókuszolajjal, majd
szezámmaggal megszórjuk a tetejüket. 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc
alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése