Hozzávalók
kb. 15 db-hoz
10
dkg natúr sajtkrém
10
dkg túró
5
dkg reszelt sajt
5
dkg vaj
só
a
tetejére:
1
kis csokor petrezselyemzöld
1
sárgarépa
durvára
őrölt tarka bors
az
öntethez:
2
dl kefir
1
kis csokor snidling
1
gerezd fokhagyma
A
hozzávalókat alaposan összedolgozzuk. A masszából diónyi golyókat formázunk.
A
petrezselymet apróra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük. A golyókat a
petrezselyemben, a reszelt sárgarépában vagy a tarka borsban meghempergetjük.
Ízlésesen tálra rendezzük.
Az
öntethez a kefirt simára keverjük az apróra vágott snidlinggel és a zúzott fokhagymával.
A sajtgolyókat az öntetbe mártogatva fogyaszthatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése