Hozzávalók
15 dkg Naturbit
rizsdara
10 dkg Naturbit
Alfa-Mix glutén- és búzamentes lisztkeverék
3 dl tej
2 tojás
1 evőkanál cukor
1 csipet só
a sütéshez:
2 evőkanál olaj
a tálaláshoz:
baracklekvár
porcukor
A rizsdarát, a
lisztkeveréket, a cukrot és a sót a tejjel összekeverjük, 1 órát állni hagyjuk.
Beledolgozzuk a tojássárgáját, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert
tojásfehérjét.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleöntjük a masszát.
Amikor az alja pirulni kezd, megfordítjuk. Ha mindenhol színt kap, fakanállal
tovább kevergetjük, amíg császármorzsa állagú nem lesz. Forrón, porcukorral
meghintve, baracklekvárral tálaljuk.
Felhasznált alapanyagok: http://www.kenyersutes.hu/
Háttér: http://www.fotohatterek.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése