Hozzávalók 8
db-hoz
12 dkg Szafi Free csökkentett szénhidráttartalmú bagett/zsemle lisztkeverék
20 dkg Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék
1 evőkanál Szafi Free sörélesztőpehely
2 kávéskanál só
5 dl langyos víz
4 dkg Burg almaecet
a kenéshez:
1 evőkanál Szafi Reform kókuszolaj
A vízben elvegyítjük az almaecetet és a
sót. Hozzáadjuk a kétféle lisztkeveréket és a sörélesztőpelyhet, jól
összekeverjük.
Lisztkeverékkel szórt munkalapon átgyúrjuk, kb. 2 cm vékony
körlappá nyújtjuk. 8 cikkre vágjuk, és a háromszög alakú zsemléket sütőpapírral
bélelt tepsire rakosgatjuk.
A tetejüket lekenjük folyékony kókuszolajjal, és
200 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése