Hozzávalók:
40 dkg Mester süteményliszt
10 dkg porcukor
5 dkg margarin
2 egész tojás
1 evőkanál méz
1 kávéskanál szódabikarbóna
pici tej
A hozzávalókat összegyúrjuk, három részre osztjuk, vékonyra nyújtjuk és rizsliszttel megszórt tepsi (közepes méretű tepsi) hátán a lapokat megsütjük. 160 fokon 8-10 perc laponként.
½ liter tej
4 evőkanál rizsliszt
20 dkg vaj
20 dkg porcukor
3 tk kakaó
1 csomag vaníliás cukor
A krémhez a porcukrot a vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pépet és tovább keverjük.
Utána két részre osztjuk, egyikbe 3 tk kakaót, másikba egy csomag
vaníliás cukrot keverünk, és a krémet a lapok közé kenjük. Hűtőbe tesszük. Tetejét egy
éjszakára lenyomatjuk. Olvasztott étcsokival bevonjuk a tetejét. Száradás után
hosszúkás szeletekre vágjuk
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése