Hozzávalók
20 dkg Molnár tészta – gluténmentes orsó
10 dkg
főtt, füstölt tarja
10 dkg
kígyóuborka
1
savanykás alma
1 lila
hagyma
2 dl tejföl
1 dl
majonéz
só
őrölt
fehér bors
A tésztát
sós vízben kifőzzük, leöblítjük, kihűtjük. A tarját apró csíkokra szeljük. A
hámozatlan uborkát szintén csíkokra, a meghámozott almát apró kockákra vágjuk.
Mindezt a tésztához adjuk, közé keverjük az apróra vágott hagymát. A tejfölt és
a majonézt eldolgozzuk, ízesítjük kevés sóval, borssal, és a salátára öntjük.
Alaposan összekeverjük, és hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, hogy az ízek jól
összeérjenek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése