Hozzávalók 6 db-hoz
25 dkg Schar mixB
1 evőkanál burgonyapehely
1 dkg friss élesztő
1,5 dl langyos kefir
1 dl víz
1 teáskanál
útifűmaghéj-őrlemény
1 kávéskanál só
1 csipet cukor
1 evőkanál olaj
a töltelékhez:
15 dkg pizzaszósz
10 dkg sajt
a tetejére:
kevés olaj
A hozzávalókat tálba mérjük,
alaposan összekeverjük, majd jól kidagasztjuk. A tésztát kb. 1/2 cm vastag
téglalappá nyújtjuk, majd 6 részre vágjuk. Mindegyik négyzetre 1 evőkanál
pizzaszószt és egy darabka sajtot teszünk. A tésztákat felcsavarjuk, közben a
széleit összenyomkodjuk. Mindet sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, a
tetejüket olajjal lekenjük, és középen, hosszanti irányban éles pengével
bemetsszük. 1/2 óráig kelesztjük, majd 180 fokra előmelegített, gőzös sütőben
20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése