Hozzávalók 12 db-hoz
12 rizslap
25 dkg túró
1 evőkanál tejföl
1 tojás
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál rizsdara
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál olaj
a tálaláshoz:
porcukor
A rizslapokat nedves konyharuha
közé tesszük pár percre, amíg a lapok felpuhulnak. Az áttört túrót a tojással,
a tejföllel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a rizsdarával kikeverjük. A
rizslapot olajjal megkenjük, a közepére rakunk egy evőkanál tölteléket. A
széleit behajtjuk, majd a rétest felcsavarjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire
helyezzük, a tetejét olajjal lekenjük. 180 fokra előmelegített sütőben pirosra
sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése