2015. szeptember 10., csütörtök

Gluténmentes virslis és kolbászos csónak


Hozzávalók:
20 dkg Nutri free mix per Pane
5 dkg Beiker
1 evőkanál burgonyapehely
1 teáskanál Naturbit psyllium rost őrlemény
1 dkg élesztő
1 kávéskanál só
1 evőkanál olaj
csipet cukor
1,5 dl langyos kefir
1,5 dl víz

A tetejére: 
virsli
kolbász
szezámmag
reszelt sajt

A psyllium rost őrleményt a vízben elkeverjük. Az összes hozzávalót tálba mérjük, összekeverjük, majd jól kidagasztjuk. Olajos kézzel 6 db lapos, ovális formát készítünk a tésztából. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 30 fokos sütőben fél órát kelesztjük. A tetejére tesszük a feltéteket. 200 fokos gőzös sütőben 25 perc alatt megsütjük.



Nincsenek megjegyzések: