Hozzávalók:
25 dkg Szafi Free nokedli lisztkeverék
10 dkg Szafi Reform édesburgonya liszt
1 kávéskanál szódabikarbóna
3 dkg kókuszolaj
2 tojás
1 csipet só
A nyújtáshoz:
kevés Szafi Reform bambuszrost liszt
A mártáshoz:
25 dkg mascarpone
20 dkg friss zsenge spenót
2 gerezd fokhagyma
só
A tészta hozzávalóit 1 dl víz
hozzáadásával sima tésztává gyúrjuk. Bambuszrosttal szórt munkafelületen kb.
egy cm vékony téglalappá nyújtjuk, majd 1x3 cm-es darabokra vágjuk. Két
tenyerünk között minden darabot oválisra sodrunk, majd egy villát görgetünk át
rajtuk.
A gnocchikat forró sós vízben kb. 10 perc
alatt megfőzzük.
Közben elkészítjük a mártást. A
mascarponet felforrósítjuk, áttört fokhagymával és sóval ízesítjük, és
megpároljuk benne a spenótleveleket. A gnocchit a mártással leöntve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése