Hozzávalók 2 kenyérhez
30 dkg gluténmentes kenyérlisztkeverék (Nurti Free mix per Pane)
5 dkg teffliszt
1 dkg friss élesztő
1 evőkanál olaj
1 kávéskanál só
1 csipet cukor
3,5 dl langyos víz
a formához:
1 evőkanál olaj
A hozzávalókat összekeverjük és jól
kidolgozzuk. A tésztát 2 részre osztjuk, mindkettőt hosszúkás hengerré
formázzuk. A kiolajozott formákba csúsztatjuk, a sütőcsövek végeit lezárjuk.
1/2 órát langyos helyen kelesztjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben, 30 perc
alatt megsütjük a kenyereket. Szeletekre vágva, tetszőleges feltéttel
tálaljuk.
A sütőforma kapható a Cookori.com konyhafelszerelési webáruházban
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése