25 dkg GM liszt (Nutri Free Mix
per Pane+OldMillers special)
1 ek. burgonyapehely
1 tk psyllium
1 mk só
1 mk cukor
pár csepp citromlé
1 ek olaj
1 dkg élesztő
1,5 dl langyos tej,
2 ek vegyes magkeverék (lenmag, szezámmag, napraforgómag) száraz serpenyőben megpirítva, majd 1 dl forró vízzel felöntve, aztán langyosra hűtve.
A hozzávalókat kidagasztottam, olajos kézzel formáztam, olajjal kikent, rizsliszttel meghintett jénaiba tettem, tetejét bevágtam, sütőben kelesztettem 40 fokon 45 percet, 200 fokos sütőben sütöttem 45 percig fedő alatt, majd még 5 percig fedő nélkül.
1 ek. burgonyapehely
1 tk psyllium
1 mk só
1 mk cukor
pár csepp citromlé
1 ek olaj
1 dkg élesztő
1,5 dl langyos tej,
2 ek vegyes magkeverék (lenmag, szezámmag, napraforgómag) száraz serpenyőben megpirítva, majd 1 dl forró vízzel felöntve, aztán langyosra hűtve.
A hozzávalókat kidagasztottam, olajos kézzel formáztam, olajjal kikent, rizsliszttel meghintett jénaiba tettem, tetejét bevágtam, sütőben kelesztettem 40 fokon 45 percet, 200 fokos sütőben sütöttem 45 percig fedő alatt, majd még 5 percig fedő nélkül.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése