Hozzávalók
2 db 9 × 18 cm-es formához
10 dkg
Hadarik Rita gyümölcskenyér lisztkeverék
5 dkg
darált mandula
10 dkg
porcukor
3 tojás
1
evőkanál olaj
5 dkg
apróra vágott étcsokoládé
5 dkg
vágott dió
5 dkg
aszalt fekete cseresznye
5 dkg
kockázott birsalmasajt
a
tálaláshoz:
vaníliás
porcukor
A
tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, majd
lazán beleforgatjuk a lisztkeveréket, a darált mandulát és az olajat. Végül
óvatosan belekeverjük a diót, az étcsokoládét és a gyümölcsöket. Papírformákba
töltjük, és 160 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Vaníliás
porcukorral meghintve tálaljuk.
Felhasznált alapanyagok: http://www.glutenmentessutemeny.hu/
Háttér: http://www.fotohatterek.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése