Hozzávalók:
30 dkg gluténmentes
spagettitészta (Schar)
50 dkg darált pulyka- vagy
csirkemell
1 nagy fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
4 tojás
só, őrölt bors
Az apróra vágott vöröshagymát
kevés olajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, beletesszük a
darált húst, sóval, borssal fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk, végül
kicsit lepirítjuk. A tejfölt/tejszínt, a tojásokat és a reszelt sajtot
összekeverjük, megsózzuk, és beleforgatjuk a sós vízben kifőzött tésztát.
Kivajazott kerámia vagy jénai tálba tesszük a spagetti felét, ráhelyezzük a
húst, majd betakarjuk a megmaradt tésztával. Előmelegített, 200 fokos sütőben
10-15 percig sütjük, amíg a teteje kicsit megpirul.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése