A recept megjelent a Kifőztük magazin decemberi számában.
Hozzávalók 12 db-hoz
1 tojás
5 dkg vaj
15 dkg porcukor
1 evőkanál kakaópor
20 dkg Mester süteményliszt
1 teáskanál sütőpor
2 dl tej
a krémhez:
10 dkg natúr sajtkrém
10 dkg mascarpone
5 dkg porcukor
A tojást a vajjal és a
porcukorral habosra verjük. Hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport, a sütőport és a
tejet, jól kikeverjük. A muffintepsi mélyedéseit papírral kibéleljük, elosztjuk
benne a tésztát. Előmelegített, 170 fokos sütőben fél óra alatt megsütjük.
A krém hozzávalóit habosra
keverjük, habzsákba töltjük, és a süteményekre nyomjuk. A muffinokat tetszés
szerint tovább díszíthetjük.