Hozzávalók
20 dkg Mimen
csicseritészta
50 dkg sertéskaraj
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
4 dl paradicsomlé
10 dkg reszelt sajt
só
frissen őrölt bors
morzsolt oregánó
aprított bazsalikom
A tésztát sós vízben
10 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük és jól lecsepegtetjük. A húst csíkokra
vágjuk, majd kevés olajon sóval, borssal fűszerezve puhára pároljuk. Az apróra
vágott vörös- és fokhagymát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük a paradicsomlével.
Sóval, oregánóval és bazsalikommal ízesítjük, majd kb. 15 percig főzzük.
A tésztát a húscsíkokkal és a paradicsommártással
hőálló tálba rétegezzük. A tetejét bőven megszórjuk a reszelt sajttal, és az
ételt 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.Felhasznált alapanyag: http://www.kenyersutes.hu/
Háttér: http://www.fotohatterek.hu/