Rakott galuska
Hozzávalók 2
személyre:
20 dkg Naturbit
glutén- és búzamentes lisztkeverék
10 dkg Kenyérvarázs
rizsliszt
1 tojás
1 kávéskanál só
továbbá:
10 dkg húsos szalonna
30 dkg gomba
5 dkg rukkola
10 dkg reszelt sajt
A galuska hozzávalóit
kb. 2,5 dl vízzel elvegyítjük. Forró, sós vízbe szaggatjuk, néhány percig
kevergetve főzzük. Leszűrjük, leöblítjük, majd jól lecsepegtetjük.
Közben az apróra
kockázott szalonnát megpirítjuk. A megtisztított és szeletekre vágott gombát
kevés szalonnazsíron megpároljuk. A sütőedényt a szalonnazsírral kikenjük, majd
a galuskát a szalonnával, a gombával és a vágott rukkolával belerétegezzük. A
tetejét bőven megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben
pirosra sütjük.